VVS

VVS

VVS

Hos EHV El og VVS har vi faguddannede VVS folk, der udfører alle typer af VVS opgaver for dig, din virksomhed eller din boligforening i hele Østjylland. Vi har stor erfaring inden for energioptimering, og kan tilbyde dig professionel rådgivning. Vi har hos EHV stærke faglige kompetencer, hvilket er din garanti for et godt stykke arbejde i høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med VVS faget, og kan derfor, i samarbejde med dig, finde frem til den helt rigtige løsning. Vores store erfaring betyder også, at vi kan yde en indsats med høj effektivitet samt gode og holdbare løsninger. Hos EHV lægges der vægt på kundetilfredshed gennem hele processen i forbindelse med alle de opgaver vi påtager os – store som små. Vi er detaljeret, og går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Endeligt sikrer vi dig et godt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.

Hvilke opgaver kan vi påtage os

Egentlig kan vi hos EHV El og VVS påtage os alle former for VVS opgaver. Nogle af de typer opgaver, som vi har mest erfaring med, er blandt andet:

• Ejendomsservice
• Blikarbejde og udskiftning af tagrender
• Gasservice og naturgas
• Radiatorer, gulvvarme og andre varmesystemer
• Køkken og bad
• Varmepumper

Vi har altså et bredt udvalg af forskellige opgaver, som vi med glæde påtager os for at hjælpe dig. Alle vores VVS-montører er klar til at hjælpe dig med både store og små VVS opgaver. Vi er enormt fleksible, og kan rykke ud med kort varsel. Vi står altså til rådighed i forbindelse med VVS arbejde af enhver slags, så kontakt os uanset hvilke former for VVS opgaver, du skal have løst.
Vi udfører energioptimering i form af ventilationsløsninger samt optimering og installationer af energirigtige gas- og varmeinstallationer. Efter installation af vores forskellige energioptimerende løsninger, kan vi hos EHV tilbyde at tage os af driften og vedligeholdelsen af de pågældende anlæg. Vi giver dig en nem og overskuelig løsning, da du kan benytte samme leverandør til både installation og vedligeholdelse, og til både el- og VVS arbejdet. Vi er med i hele processen, og tilbyder gode råd og generel rådgivning også før igangsættelsen af projektet.
Vi giver dig professionel rådgivning gennem hele forløbet. Det er vigtigt for os, at vi inden opgavens igangsættelse, er i dialog med dig omkring dine ønsker og behov. På den måde opnår vi det bedste resultat. Vi har altså kunden i centrum, og prioriterer dialogen med dig højt i vores daglige arbejde.
Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 40 28 06 56 eller benytte kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Dette gælder uanset, om det er til dig selv, din virksomhed eller din boligforening.

 VVS

HUSK! Vi laver både

EL & VVS
Vi er certificerede ved Q-kontrol