VVS montør i Favrskov og Hadsten

rigtig mange stumper af rør og bøsnnger

Favrskov kommune er blandt andet bygget op af byerne Hadsten, Hammel og Hinnerup. Hele kommunen dækker over et areal på 539,36 kvadratkilometer, og har 47.655 indbyggere.

EHV El og VVS er din lokale VVS montør i Favrskov, som udfører alt inden for el og VVS. EHV har faguddannede medarbejdere, som udover at udføre opgaver i høj kvalitet, også kan rådgive kunderne om energioptimerede løsninger. Hos EHV er man nemlig meget bevidste om miljørigtige løsninger, hvor energiforbruget bliver optimeret. Dette gør ikke blot elregningen mindre for dig eller din virksomhed – det skåner også miljøet. EHV stræber altså efter at løse alle opgaver med en energioptimerende effekt. Derfor er de specialiserede indenfor emner som solceller, ventilation, gasbrændere og generel rådgivning omkring energioptimerede og miljøvenlige løsninger.

EHV arbejder også hen imod bedre indeklimaer – både i virksomheder og hos private. Hvis ventilationen, belysningen og temperaturen er behagelig, skabes der et bedre indeklima og dermed øget velbehag. Dette giver altså et bedre arbejdsmiljø for virksomhedens medarbejdere, færre sygedage og generelt mere overskud, der også er med til at øge effektiviteten – en god investering for alle virksomheder.

EHV El og VVS er altså, udover at være din lokale VVS montør i Hadsten og Favrskov, bevidste omkring godt arbejdsmiljø og miljørigtige løsninger. Derudover tilbyder EHV også altid at være en del af hele processen i forbindelse med VVS opgaver – både privat og i din virksomhed. EHV tilbyder rådgivning inden igangsættelsen af projektet, de installerer, og hjælper tilmed også i forbindelse med drift og vedligeholdelse fremadrettet. De følger altså altid projektet helt til dørs, og indgår i alle processens facetter.

Din VVS montør i Hadsten og resten af Favrskov

Hos EHV El og VVS tilpasser man alle opgaver til kundens behov. Alle medarbejdere er fleksible, og kan altid rykke hurtigt ud, såfremt opgaven haster. EHV tilbyder hjælp til både private, erhverv og det offentlige og kan altid tilpasse løsningerne, så de matcher kundens behov.

EHV er forhandlere af både solceller og gasbrændere i mange forskellige størrelser. De har altså et bredt sortiment, for bedst muligt at kunne tilpasse sig og dermed opfylde kundens behov. Man kommer frem til det bedste resultat, hvis man, allerede i processens start, prioriterer en tæt og god dialog med kunden.

centrumEHV El og VVS kan påtage sig alle opgaver indenfor VVS arbejde, men har mest erfaring med eksempelvis:

  • Ejendomsservice
  • Blikarbejde og udskiftning af tagrender
  • Gasservice og naturgas
  • Radiatorer, gulvvarme og andre varmesystemer
  • Køkken og bad
  • Varmepumper

Man kan altid tage kontakt til EHV El og VVS og få et uforpligtende tilbud, hvis man søger en fleksibel og kvalitetsbevidst VVS montør i Hadsten eller Favrskov. Udover alt i VVS tilbyder EHV også alt i elinstallationer. Som kunde kan man altså samle både VVS- og el-opgaver hos samme leverandør, og dermed skabe et bedre overblik over de forskellige opgaver, man skal have igangsat.