Ventilation

El

Der er i de sidste par år kommet langt større fokus på indeklima på arbejdspladser. Et godt indeklima er vigtigt både i hjemme og på arbejdspladsen, da det skaber et godt og sundt miljø. I mange bygninger er indeklimaet plaget af manglende ventilation og alt for høj fugtighed. Et dårligt indeklima er en af grundene til, at omkring 1,3 millioner danskere i dag lider af astma, og derved døjer med hoste og dårlig vejrtrækning. Derhjemme er et godt indeklima vigtigt for at trives og holde sygdomme væk. På arbejdspladsen kan et godt indeklima medføre højere arbejdseffektivitet, langt færre sygedage og generelt forøget sundhed og energi. For at skabe et godt indeklima skal der være behagelige temperaturer og ren luft. Det kan EHV El og VVS hjælpe med gennem den korrekte ventilation.

Et godt indeklima øger produktiviteten

Mange bygninger i dag er så højt isolerede og tætte, at det kan skabe et dårligt indeklima. Følgerne af dette kan være fugtig og dårlig luft, der eksempelvis kan indeholde husstøvmider og skimmelsvampe, som kan påvirke energiniveauet. Indeklima og produktivitet hænger altså sammen. Et dårligt indeklima forringer produktiviteten på arbejdspladsen. Der kan være andre aspekter, der spiller ind, men at investere i et godt indeklima er uden tvivl et godt sted at starte. Det er vigtigt, både privat og i erhverv, at prioritere et godt indeklima højt i beslutningsprocessen for at sikre sig det bedst mulige miljø.

Ventilation i hjemmet

Det er ikke kun på arbejdspladsen, at det er vigtigt med en god ventilationsløsning. Frisk luft i et sundt indeklima er som sagt med til at påvirke os positivt, da vi føler os bedre tilpas, og får mere overskud. Mange danskere bruger mest tid på arbejdspladsen og i hjemmet, og derfor er indeklimaet naturligvis ekstra vigtigt på netop disse lokationer. Med en ventilationsløsning til dit hjem, sikrer du dig, at luften bliver udskiftet, og at der altid er en behagelig temperatur. Ved at få installeret et ventilationsanlæg opnår du altså et sundt og godt indeklima, der vil være med til at øge din komfort. Derudover kan den rette ventilation fjerne luften, og kan faktisk forøge husets værdi, når det på et tidspunkt skal sælges.

Din lokale elektriker i Hadsten hjælper med det gode indeklima

Vi er specialiseret indenfor alle typer installationer i forbindelse med ventilation til både virksomheder og private hjem. Mange lever med ventilatorer, der ikke fungerer optimalt, fordi de er monteret forkert, eller fordi det ikke er den rette ventilator til netop den opgave. Vi kan opsætte installationer, som sørger for en automatisk udskiftning af luften. Vi er som sagt specialister, og kan dermed være behjælpelige til et godt indeklima og rådgivning omkring dette – også inden projektets start. Vi er med i hele processen, og tager os, udover rådgivning og opsætning, også af igangsættelsen, driften, den løbende vedligeholdelse og selve installationen. Vores kunder får altså en samarbejdspartner, der kender systemet helt til bunds. På den måde er vi med til at spare tid og besvær, samt at give din virksomhed en økonomisk fordel.

Hvis du vil vide mere omkring fordelene ved ventilationsløsninger i hjemmet eller i din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

HUSK! Vi laver både

EL & VVS