Trustrup VVS

Trustrup VVS

Ud over Hadsten har EHV El og VVS også en afdeling på Skolegade i Trustrup på Djursland.
Trustrup VVS blev etableret af Finn Bilde tilbage i 1977, og har siden 2008 haft Thomas Bilde Nielsen som leder. I denne afdeling påtager vi os ligeledes mange forskellige opgaver.
Trustrup VVS har en stor og alsidig kundeportefølje bestående af bl.a. private, offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder, andels- og ejerforeninger samt boligselskaber. Vi påtager os både små og store opgaver, og udfører naturligvis alle former for opgaver professionelt og altid i høj kvalitet.

Trustrup VVS har mere end 30 års erfaring, og beskæftiger sig primært med blikkenslageri, VVS og lettere smedearbejde. Herudover arbejder vi også meget med stokerfyr, nybyggeri, solvarme, renoveringer og selvfølgelig også reparationer og udskiftninger af vandhaner m.m.
Vi har igennem tiden bl.a. været involveret i VVS-entreprisen på Trustrup Kirke, VVS-entreprisen på Grenaa Politistation, ombygning af Aarhus Lufthavn, renovering af 72 lejligheder på Lupinskrænten i Grenaa samt udført oliefyrs- og servicearbejde for mere end 600 Statoil kunder, og har stor erfaring inden for mange forskellige områder.
Vi dækker store dele af Djurs- og Østjylland, og rykker ud på kort tid, hvis opgaven kræver det.

Trustrup VVS er en ambitiøs og kvalitetsbevidst virksomhed, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, som både du og vi kan være stolte af.

Mange års erfaring giver de bedste resultater

Hos Trustrup VVS har vi samme målsætning om tilfredse kunder, som i vores afdeling EHV El og VVS i Hadsten. Vi er med i hele processen, og giver alle kunder gode råd og kompetent vejledning – også under planlægningen af byggeriet. Vores mange års erfaring og forståelse inden for VVS, giver os kompetencerne til at hjælpe dig eller din virksomhed på bedst mulige måde.
Vi er underlagt Dansk Håndværk & Industris kvalitetskontrol, og er på samme tid også medlem af Dansk VVS Installatørforening. Derudover har vi mere end 30 års erfaring, som er din garanti for, at alle opgaver bliver udført fagligt korrekt og af høj kvalitet.

Kontakt os i dag

Kontakt os hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på dit projekt af vores professionelle VVS’ere.
Kontakt os via kontaktformularen til højre eller find os på:

Skolegade 13 – 8570 Trustrup
Telefon: 86 33 44 44