Om os

 

EHV El og VVS

EHV El og VVS er placeret i Hadsten ved Favrskov. Vi er din stærke VVS’er og elektriker i Hadsten og Hinnerup i Favrskov samt i Hornslet og på Djursland. Vi har desuden en afdeling i Aarhus, som løser alle former for opgaver inden for el og VVS for private, boligforeninger og erhverv.

Vores virksomhed blev grundlagt i 1992 af nuværende direktør Freddy Utzen. Vi beskæftiger i dag omkring 40 ansatte som består af elektrikere, VVS-montører og administrationsmedarbejdere. Vi har desuden 18 servicevogne i virksomheden, hvilket giver os stor fleksibilitet, da vi hurtigt kan rykke ud til vores kunder.

Vi arbejder både med små og store opgaver for private og virksomheder, og vi udfører både del- og helentrepriser. EHV er med i hele processen uanset opgavens størrelse. Vi har over 25 års erfaring, hvilket er din garanti for en professionel udførelse og en kompetent rådgivning.

VVS’er og elektriker i Hadsten og omegn

Vores administrationsbygning er placeret på Voldumrudvej i Hadsten. Det er herfra, vi har det fulde overblik over de opgaver, som vi påtager os i Hadsten, Hinnerup, Hornslet og på Djursland.

Hos EHV El og VVS i Hadsten er vi behjælpelige med alt lige fra småreparationer og renovering til nybyggeri. Vi påtager os desuden både delentrepriser og helentrepriser. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du indgår et samarbejde med os, og vi prioriterer en tæt dialog med dig. På den måde opnår vi nemlig det bedste resultat.

Gode råd og vejledning er en stor del af vores hverdag, og vi kan deltage både i planlægning, udførelse og vedligeholdelse. Med andre ord er vi med dig hele vejen, og vi ved, hvor fokus skal være, når vi udfører vores arbejdsopgaver.

EHV El og VVS er din VVS-montør og elektriker i Hadsten området, og vi prioriterer, udover tillid, naturligvis også sikkerhed, når vi udfører vores opgaver. Det er vigtigt for os, at vi har et højt sikkerhedsniveau i alle typer af opgaver, og vi kan ligeledes rådgive dig om sikkerheden i forbindelse med det arbejde, som du får udført.

Aarhus El og VVS

Vores afdeling i Aarhus ledes af Matin Winther. I Aarhus påtager vi os ligeledes mange typer af opgaver for både private og erhverv. Uanset opgavens omfang agerer vi professionelt. Det gælder både, når vi kommunikerer med dig, men også i forbindelse med planlægningen, udførelsen og eventuelt efterfølgende vedligeholdelse.

Vi er din lokale VVS’er og elektriker i Aarhus, og vi rykker ud på kort tid. Hvis du har en utæthed eller andre former for småreparationer, der kræver hurtig responstid, efterlever vi naturligvis dit ønske. Vi kan også være behjælpelige med midlertidige løsninger, hvis opgavens omfang kræver det.

Aarhus El og VVS er beliggende på Søren Frichs Vej i Aarhus, og samarbejder tæt med vores administration i Hadsten. Vi løser alt inden for el-installationer, belysning samt IT og netværk. Vi kan desuden være behjælpelige med installation og reparation af solceller og ventilationssystemer til både private og virksomheder.

Vi er som sagt med dig hele vejen, også når det gælder planlægning. Du er derfor mere end velkommen til også at kontakte os for yderligere oplysning omkring vores VVS og El arbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.

HUSK! Vi laver både

EL & VVS