IT og netværk

El

Netværk er vigtigt

Der er i dag altid behov for et godt og solidt netværk – både i din virksomhed og derhjemme. Netværk er blevet nerven i hele virksomheden, da det er altafgørende, at vi kan kommunikere. Teknikken skal spille, så både computere, tablets og telefoner fungerer sammen – og på samme tid. For at det skal kunne lade sig gøre, er der behov for et effektivt og opdateret netværk. Det er vi meget bevidste om hos EHV El og VVS, og vi yder derfor den bedste service i forbindelse med IT og netværk.

Det er nemlig ikke kun el-installationer, vi laver for vores erhvervskunder. Vi kan også være behjælpelige hvis en virksomhed eller en offentlig institution, står over for en udbygning af netværkskabler. Sideløbende med dette er vores medarbejdere rustet til at kunne rådgive om, hvorvidt man fordelagtigt kan køre videre på det samme netværk, eller om der skal en ny installation til. Vi forsikrer om, at vi altid træffer den beslutning, der er bedst og mest sikker for vores kunder.

EHV El og VVS har kompetente medarbejdere, som har stor erfaring med disse typer opgaver. Vores måleudstyr til certificering af netværket er altid opdateret. På den måde sikrer vi bedst mulig en god hastighed, stabilitet og driftsikkerhed i virksomhederne eller institutionernes netværk.
Vi løser naturligvis også IT- og netværksopgaver for private, eksempelvis i forbindelse med etablering af en hjemmearbejdsplads. I boligforeninger har vi stor erfaring med kabling og installation af bredbåndsforbindelse, men kan naturligvis også være behjælpelige med andre opgaver.

Hvis der er tale om et nybyggeri enten til en virksomhed eller privat, kan vi hjælpe med gode løsninger lige fra projektets start. Vi kan klare hele entreprisen i form af el, tele og netværk. Ved hjælp af en tæt dialog og et godt samarbejde med vores kunder skaber vi løsninger, som giver let vedligehold, tilgængeligt netværk samt et pænt og diskret udseende.

Endeligt har vi i EHV El og VVS også mange års erfaring med installation af netværk til rackskabe og serverrum.

Butikker

EHV El og VVS leverer også el-arbejde til butikker i hele Østjylland. I butikkerne kan vi blandt andet vedligeholde installationer og serviceaftaler på ABDL anlæg, de såkaldte Automatiske Branddøre Lunkningsanlæg, panikbelysning og varslingsanlæg. Derudover er vi naturligvis også altid klar til at hjælpe med mere simple el-installationer i din butik. Vi drøfter lige netop dit behov, og finder sammen frem til den helt rigtige løsning på den pågældende opgave.

Ønsker du eller din virksomhed at få et uforpligtende tilbud eller bare en snak om, hvad vores elektriker i Hadsten kan gøre for dig eller din virksomhed, så kontakt os allerede i dag ved at ringe på tlf: 86 49 17 66 eller ved at benytte kontaktformularen til højre på siden.

HUSK! Vi laver både

EL & VVS