Gør dit hjem grønnere med energioptimerede installationer

Gør dit hjem grønnere med energioptimerede installationer

Få dit hjem gjort grønnere

Hos EHV El og VVS oplever vi ofte, at vores kunder bliver overrasket over hvor mange penge, der hvert år går til el. Elregningerne kan nemlig være støt stigende, hvis man ikke formår at optimere på de rette installationer.

Det er som hovedregel mest hensigtsmæssigt allerede at overveje energioptimerende løsninger, når man foretager alle former for installationer. Det er nogle gange dyrere, men det kan i den grad betale sig i den lange ende både økonomisk og miljømæssigt.

Det er dog ikke altid, at man har muligheden for at etablere energioptimerede løsninger. I disse tilfælde kan vi, gennem vores energiservice, blot optimere på de gamle installationer, så de bliver mere energirigtige. På den måde opnår du besparelser på elregningen samtidig med, at installationerne i dit hjem eller i din virksomhed bliver mere miljørigtige.

Energioptimerede løsninger gør dit hjem miljøvenligt

Gør dit hjem grønnere med en energianalyseDet kræver en fælles indsats at tage hånd om vores klima, og man kan faktisk også tage ansvar i sit eget private hjem. Med solide og energioptimerede løsninger kan man nemlig, udover at opnå besparelser, også gøre sit til en lysere fremtid rent klimamæssigt.

Der findes rigtig mange metoder, hvorpå man kan få det optimale ud af sit elforbrug. Hos EHV El og VVS hjælper vi både virksomheder og private i hele processen. Vi rådgiver om de bedste løsninger i den pågældende situation, og vi er behjælpelige med at installere, optimere og vedligeholde løbende.

Energioptimering er en god investering nu og her – men også i fremtiden. Vi hjælper dig til miljøvenlige og energibesparende installationer, som tjener sit formål i mange år fremadrettet.

Sådan kan vi energioptimere dit hjem

EHV er specialister i energioptimering

Som nævnt ovenfor findes der mange måder, hvorpå vi kan energioptimere både hos private og i virksomheder. Vores energiservice omfatter en gennemgang af alle dine installationer, så vi kan danne os et overblik over, hvad der giver bedst mening for dig.

Vi ser mange eksempler på løsninger, der ikke fungerer, som de skal. Her er der blandt andet tale om ventilationsløsninger, vandpumper, toiletter og belysning. Alle disse kan, uden den rette vedligeholdelse, hurtigt komme til at bruge unødvendigt meget energi, og det smitter af på din elregning.

Ofte er det blot simple ændringer og installationer, der skal til for at give en direkte besparelse på niveauet af energi. I nogle tilfælde er det nok blot at optimere på de gamle installationer, mens det i andre tilfælde kan betale sig at installere på ny. Det kan vi naturligvis altid rådgive dig om.

Omfatter både virksomheder og private

EHVs ydelser er både til private og virksomhederVi tilbyder energiservice til både virksomheder og private. Det er nemlig vores erfaring, at virksomheder kan spare op til 50 procent af energiforbruget ved blot at få optimeret de eksisterende løsninger og installationer. Det er en god investering for virksomheder, der hurtigt vil opleve, at elregningen bliver mindre samtidig med, at det skabes en mere miljørigtig arbejdsplads.

Hos private kan besparelsen også være stor, hvorfor det kan være en fordel at få gennemgået de eksisterende løsninger. Hos EHV El og VVS får du en samarbejdspartner, der er med dig gennem hele processen. Udover at gennemgå dine løsninger hjælper vi også med rådgivning, igangsættelse og installationer. Vi kan desuden vejlede om hvilke materialer, der er både miljøvenlige og energirigtige, så du i både eksisterende og nye installationer får den bedste og billigste løsning på sigt.

For at sikre sig at alle elinstallationer og andre løsninger bliver ved med at fungere optimalt, og tjener det rette formål, er det vigtigt, at de bliver efterset og vedligeholdt på den helt rette måde. Dette gælder uanset, om det drejer sig om virksomheder eller private hjem. Vi kan altid hjælpe med at efterse og vedligeholde og på den måde tilpasse alle former for løsninger løbende.

De energioptimerede løsninger er ofte en anelse dyrere i forbindelse med installationen, men det er altså en god investering på sigt, der både sikrer besparelser samt et sundere og renere miljø.