Gasbrænder

VVS

Hos EHV har vi både A-certifikat og B-certifikat. Det betyder, at vi kan løse alle former for opgaver med gasfyr og gasbrændere. Gasfyr er en fordel for din økonomi og din varmeregning, og samtidig skåner det miljøet.

Ny brænder med EHV energi

Hvis du overvejer at investere i et gasfyr eller en gasbrænder til din virksomhed, kan vi hjælpe dig igennem hele processen. Vi kan starte med at give et indblik i hvilke fordele, det har, og hvilken type og størrelse, der matcher behovet – selvfølgelig i tæt dialog med dig.  EHV El og VVS har et stort udvalg af Milton programmets olie-, gas- og procesbrændere. Vi forhandler mange forskellige typer: helt ned fra de små 13 Kw og op til de store 25 MV brændere.
Miltons gas- og oliebrændere leveres fra Riello, der er verdens største producent indenfor dette. De er fremstillet på den største fabrik for olie- og gasbrændere i verden, som har en årlig produktion på over 500.000 styk. Riello har altid satset meget på forskning og udvikling, hvilket er grunden til den store succes. Fabrikken har desuden kvalitetsstyring, som sikrer en altid høj kvalitet. Produkterne er ekstremt gennemprøvede og stabile, og giver derfor en god kundetilfredshed.

Hos EHV kan vi udarbejde individuelle løsninger til den rigtige pris for at dække den enkelte kundes behov. Dette skyldes blandt andet vores brede sortiment i typer og størrelser. Vi udfører serviceeftersyn på alle typer af brændere – både til industri og private. I forbindelse med serviceeftersynet hjælper vi naturligvis også med generel vedligeholdelse, og sørger på den måde for, at dit fyr eller brænder fungerer optimalt fremadrettet. Hvis dit gasfyr trænger til at blive udskiftet, rådgiver vi dig i, hvilken løsning der er bedst for dig.

Specialiseret i forbrænding

EHV har specialiseret sig i servicering af olie- og gasbrændere. Vi forhandler, udover de forskellige brændere, også energibesparende produkter, biogasanlæg, røggasrensning og varmeveksler.

Vi har også stor erfaring med at projektere og installere energisparende installationer som, røggaskøler, economiser og brænderoptimering med O2 regulering. Vi kan rådgive dig i forbindelse med energioptimering, og på den måde kan vi finde den løsning, der er bedst for dig. Energioptimering medfører besparelser for dig, og skåner samtidig miljøet, idet det reducerer udledningen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke fordele et gasfyr eller andre forskellige brændere, kan give dig privat eller i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du i forvejen har en gasbrænder eller et fyr, men ønsker at få det tilset eller vedligeholdt, er du ligeledes mere end velkommen til at kontakte os ved enten at ringe på tlf: 40 28 06 56 eller benytte kontaktformularen til højre på siden.

 

 

HUSK! Vi laver både

EL & VVS