Energi service

VVS

Både i virksomheder og private hjem er der rig mulighed for at optimere energiforbruget, så man ikke betaler forgæves. Hos EHV El og VVS er vi specialiseret i at optimere dit energiforbrug. Vi deltager, som altid, i hele processen. Vi gennemgår først de eksisterende anlæg, og giver dig et overblik over de forbedringsmuligheder, der måtte være.

Energioptimering er ofte både el– og VVS arbejde. Hos EHV har vi både faglærte elektrikere og VVS-folk, som kan løse alle opgaver på betryggende vis og ikke mindst i høj kvalitet. Ved at benytte en enkel leverandør til at optimere dit energiforbrug, sikrer du dig en god og mere enkel kommunikation og et godt og tilfredsstillende stykke arbejde.

Vi tilbyder

Vi udfører forskellige typer af opgaver indenfor energi-service:

  • Traditionelle bygningsinstallationer i energirigtige materialer
  • Optimering og installation af energirigtige gas- og varmeinstallationer
  • Automatik til optimering af energiforbrug
  • Servicering og energioptimering af varmeanlæg

Udover de konkrete opgaver ovenfor kan vi naturligvis altid hjælpe med rådgivning og sparring i forbindelse med energirigtige materialer og installationer samt vedligeholdelse og igangsættelse.

Nye installationer eller optimering af de eksisterende?

I forbindelse med nybyggeri eller hvis du bare ønsker nye installationer, vil vi råde til at tænke i energioptimerede løsninger allerede i etableringsfasen, idet man planlægger hvilke tekniske anlæg og installationer, der skal være. De energioptimerede løsninger vil ofte være en smule dyrere end de andre, men er naturligvis tjent ind forholdsvis hurtigt.

Hvis du i forvejen har et anlæg, du blot ønsker at optimere på, kan det oftest gøres meget enkelt. Udover regelmæssig service og vedligeholdelse af anlæggene er det vigtigt at sikre et godt indeklima ved hjælp af et godt og vedligeholdt ventilationsanlæg. Hvis ventilationsanlægget kører på fuld skrald, men har tilstoppede filtre og kanaler, får du ikke det maksimale ud af ventilationen. Det gode klima inden døre vil derfor falde, og prisen på el vil stige.
Udover ventilationen og et godt og sundt indeklima er der også andre faktorer, der spiller ind, når det handler om energioptimering. En generel forbedring af vandpumper, ikke isolerede varmerør, ældre toiletter og belysning vil kunne give en direkte besparelse på energiniveauet. Af disse grunde tilbyder EHV naturligvis løbende vedligeholdelse og optimering af alle installationer.

Vi kan altså hjælpe uanset, om du i forvejen har et etableret anlæg, eller hvis du har brug for at finde den bedste og mest energisparende løsning til et nyt.

Energioptimering til virksomheder i Hadsten og omegn

Virksomheder kan spare mellem 20 og 50 % af energiforbruget ved at få optimeret eksisterende løsninger. Energioptimering i virksomheder er en investering, der er tjent hjem inden for kort tid. Hos EHV har vi erfaringen, og kan derfor være med i hele processen. Vi har overblikket, og finder ud af, hvad der skal gøres, for at du og din virksomhed kan spare mest muligt.

Kontakt os i dag hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en eller flere af de forskellige energiopgaver, som vi udfører.

 

HUSK! Vi laver både

EL & VVS