El-arbejde af erfarne og faguddannede elektrikere

El

Hos EHV El og VVS udfører vi alle former for el-arbejde. Vores fagudlærte og autoriserede elektrikere udfører kompetent og professionelt arbejde af højeste kvalitet.

Vi er behjælpelige gennem hele processen, og tilbyder rådgivning, installation, drift samt vedligeholdelse. Vores elektrikere er klar til at hjælpe dig med både små og store el-opgaver. Vi er fleksible, og kan rykke ud med kort varsel og være til rådighed til udførsel af el-arbejde af enhver slags.

Hos EHV El og VVS har vi kunden i centrum, og derfor er det vigtigt for os, at vi udfylder dine behov. Vi foretrækker en tæt dialog med dig om dine konkrete ønsker og behov, da vi ved, at det er den metode, der giver det bedste resultat. Vores medarbejdere er faguddannede og motiverede, og stræber altid efter at opnå et resultat, som både vi og vores kunder kan være stolte af.

Herunder kan du læse om nogle af de opgaver, som vi udfører.

El-installationer

Vi udfører alle former for el-installationer til både private og erhverv. Vi står til rådighed fra start til slut, og rådgiver om hvilken el-løsning, der er den rette for dig.

Hos EHV El og VVS prioriterer vi sikkerheden i alle de opgaver, som vi påtager os. Vores medarbejdere er alle opdaterede på lovgivningen og de gældende regler inden for vores fag. Vi kan desuden rådgive dig i hvilke installationer, der trænger til udskiftning, så sikkerheden altid er i top.

Alle el-installationer bliver naturligvis udført professionelt uanset opgavens størrelse af din kompetente elektriker i Hadsten og omegn. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde af el-installationer her.

IT og netværk

Vi arbejder hos EHV El og VVS også med IT og netværk. Vi forstår vigtigheden af, at et netværk skal være solidt i virksomheder såvel som i private hjem.

Vi har alle høje forventninger til vores netværk, da vi bruger det til en stor del af vores daglige kommunikation. Hos EHV El og VVS sørger vi for, at du altid har et effektivt og opdateret netværk.

Vi tilbyder udbygning af netværkskabler for virksomheder, og rådgiver om hvorvidt det kan være en fordel forsat at benytte det samme netværk. I nogle tilfælde kræver det en ny installation, og det kan vi naturligvis også hjælpe med.

Vores måleudstyr er i top, hvilket er din garanti for et solidt netværk med god hastighed, driftsikkerhed og stabilitet.

Belysning

Hvis du mangler den rette belysning i din virksomhed, butik eller institution kan vi hjælpe dig. Vi har miljøvenlighed og energioptimering i højsædet, når vi strikker belysningsløsninger sammen til vores kunder.

Vi tilbyder at energioptimere den nuværende belysning, hvilket, udover at være godt for miljøet, også kan spare dig for mange penge på el-regningen.

Endvidere tilbyder vi hos EHV El og VVS løsninger til udendørsbelysning. Vi er fleksible, og kommer gerne forbi, og giver et uforpligtende tilbud på belysningsløsninger til både haver og parker. Også i forbindelse med udendørsbelysning tænker vi på miljøet, og tilbyder blandt andet belysning med sensorer, der sparer på energien.

Solceller

Det er i de flestes interesse at spare penge på el-regningen. Det kan man gøre ved hjælp af solceller. Hos EHV El og VVS er vi autoriserede GAIA Solar forhandlere, hvilket betyder, at vi kan levere solcelleløsninger i forskellige størrelse, som er tilpasset netop dit behov.

Solceller omdanner lys til strøm, og kan spare dig for op til 1000 kroner hver eneste måned. Vi kan rådgive om hvorvidt, at solceller er den rette løsning og investering for netop dig eller din virksomhed.

Ventilation

Det er afgørende for vores sundhed og velvære, at vi befinder os i et godt indeklima. Det er lige præcis af den årsag, at der den seneste årrække er kommet et større fokus på indeklima både på arbejdspladser og i private hjem.

Et godt indeklima skaber et sundt arbejdsmiljø, og det øger effektiviteten blandt medarbejdere. Hvis indeklimaet er dårligt, kan det resultere i skimmelsvamp, fugt og mider.

Vi er specialiseret i alle ventilationsløsninger og installationen af disse. Vi er, som altid, med i hele processen når du skal have installeret den rette ventilationsløsning. Vi tager os af installationen, igangsættelsen, driften samt den løbende vedligeholdelse.

Kontakt din elektriker i Hadsten

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en eller flere af vores ydelser, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: 86 49 17 66 eller bruge kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det gælder både vedrørende el-entreprise eller om det er til dig selv eller din virksomhed.

 

HUSK! Vi laver både

EL & VVS