Elektriker i Favrskov og Hadsten

lokal-elektriker

EHV El og VVS kan være behjælpelige med alle former for elinstallationer til både private og erhverv, og tilbyder både installation, drift og vedligeholdelse samt rådgivning omkring sikkerhed og miljøvenlighed. EHV er din elektriker i Hadsten, som sikrer, at sikkerheden er i top i forbindelse med el både i din virksomhed og privat. Alle medarbejdere er faguddannede og opdaterede på lovgivningen og de gældende regler indenfor elektrikerfaget. Alle opgaver bliver påtaget – uanset størrelse. Dette gælder både mindre opgaver i private hjem, store opgaver ved virksomheder eller offentlige el entrepriser. Opgaven bliver tilpasset hver enkel kundes ønske, og der stræbes altid efter at dække det nøjagtige behov.

Miljørigtige løsninger

EHV El og VVS tilbyder mange forskellige løsninger og installationer. Ens for dem alle er, at de er miljørigtige. På den måde bliver du hjulpet til at skåne miljøet, ved at få de rigtige installationer i forbindelse med alt fra ventilationsløsninger og solceller til belysning og generel energioptimering. Vores erfaring er, at der er mange penge at spare på sigt, hvis man vælger at skifte gamle installationer ud med nye og mere optimerede løsninger. Hos EHV er man opdateret på nye teknologier for at kunne komme frem til det mest effektive og bedst mulige resultat.

Et godt indeklima

godt-indeklimaMiljørigtige løsninger og et godt indeklima går oftest hånd i hånd. Et behageligt miljø, både på arbejdspladsen og derhjemme, er altafgørende for dit ve og vel. Et godt indeklima på arbejdspladsen medfører færre sygedage, højere effektivitet og generelt en meget bedre trivsel. EHVs elektriker i Favrskov kan altid være behjælpelig, når det kommer til optimering af indeklima. De rådgiver dig inden igangsættelsen, og anbefaler det stykke arbejde og de installationer, der skaber mest værdi og tilfredshed for dig.

En af de installationer, der giver en stor positiv ændring i indeklimaet, er velfungerende ventilationsanlæg. Mange, virksomheder især, har gamle ventilationsanlæg monteret, som ikke fungerer optimalt, idet de ikke magter opgaven.
EHV er specialiserede inden for alle typer af ventilationsinstallationer. Nye bygninger i dag er meget højt isolerede og enormt tætte. Dette skaber et tørt og dårligt indeklima, som kan resultere i dårlig luft, der kan indeholde forskellige skimmelsvampe. Med det rette ventilationsanlæg bliver luften udskiftet, og temperaturen bliver mere behagelig, hvilket resulterer i generel øget komfort.

Netværk

Udover belysning, solceller og ventilation tilbyder EHV El og VVS også hjælp til opsætning og vedligeholdelse af et godt og solidt netværk. Hos EHV ved vi, at der er behov for kommunikation, især i virksomheder, og at et solidt netværk med en god hastighed er vigtigt. Derfor har vi specialiseret os indenfor IT og netværk – både i forbindelse med elinstallationer men også udbygning af netværkskabler samt rådgivning omkring de forskellige problemstillinger, der opstår i forbindelse med enten ny netværksløsning eller udbygning af det eksisterende.

EHV er altså din elektriker i Favrskov og Hadsten, der påtager sig alle opgaver uanset størrelse. Tag kontakt allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, hvad end det drejer sig om netværk, belysning eller muligheder for ventilationsanlæg.