El-installationer

El

El-installation til private

Hvis du overvejer at bygge om, renovere eller bygge til i dit hjem, hjælper vi dig gerne med el-arbejdet. Arbejdet med el i eksempelvis et vådrum skal foretages sikkert, og derfor anbefaler vi, at det gøres af fagfolk. På den måde er man sikker på, at intet går galt. Hos EHV El og VVS står vi til rådighed helt fra begyndelsen af dit byggeprojekt. Vi ved det kan være svært at finde den rette løsning i forbindelse med el til et større projekt i hjemmet – og derfor tilbyder vi professionel rådgivning lige fra projektets start.

Hos EHV El og VVS kan vi klare alt fra installation af stikledninger til ophængning af lamper. Det er dog ikke kun indenfor, vi kan hjælpe. Hvis udvendige stikkontakter og belysning trænger til at blive skiftet, kan vi også være behjælpelige med dette. Vores faguddannede medarbejdere kan naturligvis også ordne fejl og mangler i forbindelse med et eventuelle mislykkede ”gør-det-selv” projekter.

Alle medarbejdere er opdaterede på lovgivningen og gældende regler indenfor vores fag, og er derfor i stand til at udføre alt arbejde sikkert og i henhold til lovgivningen. Derudover lægger vi, hos EHV El og VVS, stor vægt på at udføre vores arbejde professionelt. Vi indgår i en god dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst. På den måde får vi altid det bedste resultat.

Vi kan også give dig råd til, hvilke ledninger og installationer i dit hjem, der trænger til at blive udskiftet, så sikkerheden hjemme hos dig også er i top. Et eksempel på dette er stofledninger, som ledningsnettet i ældre lejligheder ofte er installeret med. På gamle installationer som denne sker der ofte fejl og kortslutninger, og dette kan medføre risiko for brand, kortslutning eller personskade. Vi kan installere nye ledninger og kontakter, så dine installationer igen er sikre, og så du ikke skal bekymre dig om det.

El-installation til erhverv

El-installationer

Udover hjælp til el-arbejdet hos private udfører vi også installation af el-netværk til produktion hos virksomheder. Mange virksomheder i forskellige brancher har produktionsmaskiner, som kræver solide el-installationer. Dette skyldes, at der skal trækkes store ampere gennem de mange kabler. Vores medarbejdere hjælper med installationen, så den forløber sikkert og laves på den rigtige måde. Hvis en sådan installation ikke laves rigtigt, kan virksomheden risikere produktionsstop, som naturligvis har store økonomiske konsekvenser.

Det er dog ikke kun produktionsvirksomheder, som EHV El og VVS hjælper. I landbruget kan vi også installere og vedligeholde el-installationerne i både svinestalde, foddersiloer og gyllepumper. Derudover kan vi, ligesom ved alle andre typer opgaver, rådgive om sikkerhed i forbindelse med alle nuværende installationer.

Storkøkkener som eksempelvis kantiner, private såvel som offentlige, har vi også mange års erfaring med. Dette indebærer blandt andet service og vedligeholdelse af el-installationerne.

Endeligt har vi allerede nu flere kommuner i vores kundekartotek. Her hjælper vi med installation og servicering af el-installationer, samt foretagelse af nye el-installationer i alle størrelser.

Med administrationsbygning i Hadsten og kontor i Aarhus, er vi vant til at byde på og påtage os offentlige el-entrepriser og serviceopgaver i hele region Østjylland.

HUSK! Vi laver både

EL & VVS