EHV El og VVS

EHV EL og VVS

EHV El og VVS har administrationsbygning og dermed et slags hovedsæde i Hadsten. Virksomheden blev grundlagt af direktør Freddy Utzen i 1992, og tilbød dengang udelukkende el. Senere blev forretningen udvidet med VVS, og beskæftiger nu omkring 40 ansatte fordelt på elektrikere, administrationsmedarbejdere og VVS-montører. I 2013 indtrådte Lau Andersen i ejerskabet, og siden har EHV El og VVS påtaget sig endnu flere opgaver – både store og små. Vores medarbejdere har 18 servicevogne til rådighed, så der altid er rig mulighed for hurtig responstid til hver enkel kunde og opgave uafhængigt af, hvor stor den er.

Vi tager ansvar

EHV El og VVS tager ansvar i forhold til uddannelse af fremtidige elektrikere og VVS-fagfolk. Der er mangel på lærepladser i byggefaget, men det gør vi en stor indsats for at gøre noget ved. Derfor søger vi med jævne mellemrum nye lærlinge både indenfor VVS og el.

Udover at uddanne fremtidige elektrikere tildeler EHV El og VVS forskellige sponsorater til forskellige lokale sportsklubber. På den måde bidrager vi til at holde gang i det lokale i byen. Vi har blandt andet sponsoreret tøj til trænere, ledere og spillere i forskellige klubber i Hadsten og Aarhus området.

Endeligt har vi også indgået, og bidraget med et sponsorat, til samarbejdet om støtte til børn med autisme, hvor vi, i fællesskab med andre virksomheder, indsamlede over 100.000 kr. til det gode formål.

Din VVS’er og elektriker i Hadsten har overblikket

Vi er behjælpelige med alt indenfor nybyggeri, renovering, helentrepriser samt delentrepriser. Vi bevarer overblikket, i alt hvad vi foretager os, og i alle projekter vi deltager i. Vi giver alle kunder gode råd og vejledning – også under planlægningen af byggeriet, så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du blot er i gang med at overveje de fremtidige muligheder.

Grundet vores dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi hjælpe med alle de små detaljer, som er vigtige at have fokus på under et byggeri eller en renovering. Dette inkluderer blandt andet netværk, kabling og ventilation, samt varmesystemer, el og VVS. Derudover kan vi også rådgive omkring sikkerhed, og udfører naturligvis alt vores arbejde med den højeste sikkerhed.

Uanset om det er privat eller til erhverv, kan vi altså hjælpe dig. Benyt enten kontaktformularen til højre på siden eller de praktiske oplysninger nedenfor:

EHV El og VVS
Voldumrudvej 94 – 8370 Hadsten
Telefon: 86 49 17 66
Mail: info@ehv.dk

HUSK! Vi laver både

EL & VVS