Belysning

El

Det er vigtigt at have den rette belysning til formålet. Det er nemlig forskelligt hvilken slags belysning, der matcher hvilken lokation bedst. Hos EHV El og VVS hjælper vi med belysning i alle dets facetter. Vi tænker energioptimerende, og forsøger at strikke løsninger sammen, der har til formål at dække vores kunders behov og samtidig være miljøvenligt.

Vi tilbyder hjælp til både private, erhverv og det offentlige:

Institutioner

Hos EHV El og VVS kan vi levere belysningsløsninger til offentlige institutioner som eksempelvis skoler, plejehjem og børnehaver. Her installerer vi ofte tidsstyret og automatisk tænd og sluk med henblik på at minimere elforbruget. Derudover kan vi være behjælpelige med at installere sensorstyring, zonestyring samt dagslysstyring, hvilket også har til formål at holde lyset slukket ligeså snart, det ikke er nødvendigt. Vi er meget bevidste omkring strømbesparelse og energioptimering, og tilbyder derfor også at udskifte alle eksisterende strømslugende armaturer og lamper i institutionerne og skifte til nye og mere strømbesparende løsninger.

Virksomheder

Vi tilbyder energioptimering af alt nuværende belysning i din virksomhed. Vi oplever ofte, at der er store besparelser at hente på sigt, hvis man investerer i denne slags optimering.  Vi benytter intelligent bygningsinstallation (IBI), som er et begreb, der dækker over de nye teknologier, der anvendes i forbindelse med bygningsautomation. Denne teknologi er udviklet grundet skærpede lovkrav om energiforbrug og kraftigt stigende energipriser. Derudover øger den rette belysning komforten hos alle medarbejdere, og sparer din virksomhed for mange penge.
Hos EHV er vi altså opdateret på nye teknologier for at kunne give dig og din virksomhed den bedste løsning både i forbindelse med belysning, ventilation og varme.

Butikker

Den helt rette belysning i butikker kan være med til at fremme salget betydeligt, da varerne på den måde bliver belyst og fremstilles på en attraktiv måde. Vi kan tilbyde dig professionel rådgivning, samt finde den belysning, der er bedst til netop din butik, og både er attraktiv og energieffektiv. Vi lægger vægt på energi, lyskvalitet og miljøvenlige løsninger.

Udendørsbelysning

Vi kommer gerne, og giver tilbud på din have- og parkbelysning. Der findes mange forskellige muligheder og modeller inden for dette, der matcher hvert sit formål. Der findes eksempelvis udendørslamper i forskellige designs med sensor, som sparer på energien, og gør din elregning mindre. Vi tilbyder professionel rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige udendørsbelysning for dig eller din virksomhed.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på de forskellige løsninger på belysning både udendørs og indendørs, er du mere end velkommen til at kontakte din elektriker i Hadsten på tlf: 86 49 17 66. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Husk vi tilbyder rådgivning og løsninger til både private, virksomheder og offentlige institutioner.

HUSK! Vi laver både

EL & VVS